Kirjoittajasta

Täällä 89-vuosikertaa oleva nuori mies Tampereelta. Opiskelen kirjasto- ja tietopalvelua, mutta olen työskennellyt myös metsä-, kiinteistönhoito-, logistiikka ja kulttuurialalla. Sanalla sanottuna teen sitä, mistä milloinkin saan vuokran maksettua, ja asun siellä, missä tähän avautuu mahdollisuus. Olen asunut Tampereen lisäksi, Espoossa, Ähtärissä, Mäntässä sekä Seinäjoella.

Olen ollut vankilassa aatteeni vuoksi, olen ottanut kyynelkaasua politiikkani vuoksi enkä ole ikinä saanut euroakaan palkkiota köyhien asian edistämisestä. Asun avovaimoni kanssa, joka tunnetaan Tampereen ”mellakkakeisarinnana”, ja yhdessä me vietämme aikaa lueskellen, kirjoitellen ja luonnossa liikkuen. Yhdessä toimimme korruptiota ja ihmisvihaa vastaan, toimi se sitten oikeistolaisen tai vasemmistolaisen ammattipolitikoinnin asussa.

Jos taas haluaa kysyä jotain nimettömänä, niin kannattaa käydä katsomassa tiliäni ask.fm-palvelussa: ask.fm/SimoSuominen

Tsekkaa myös kirjoittamani pamfletti työttömyydestä. Siinä syvennetään niitä myyttejä, joita työttömyyden ympärillä levitellään. https://simosuominen.wordpress.com/tyoton-suomi/

Simo megafoni

Mainokset

2 comments

 1. sibilpolitical · tammikuu 26, 2016

  Moi, mielenkiintoinen blogi. Kirjoitatko myöskin UusiSuomi-blogipalvelussa?
  Itse kirjoitan pääosin maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikasta.

  https://sibilpolitical.wordpress.com/

  • simosuominen · tammikuu 26, 2016

   On minun tiedetty joskus satunnaisesti myös Uuteen Suomeen kirjoittavan. Pitääpäs käydä katselemassa myös sinun blogiasi tässä paremmalla ajalla.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s