Heitin Stubbia kolalla. Sori siitä.

Tekoani on ehditty jo verrata pakolaiskeskusten tuhopolttoon ja Pariisin terrori-iskuihin. Minulta on tivattu mitä aioin tällä saavuttaa, ikään kuin luulisin suorittaneeni suurenkin vallankumouksen. Ilokseni voin mainita, että vähintään yhtä suuri vyöry tukea on tullut, ja kiitän ihmisiä siitä.

Alexander Stubb on Kokoomuksen puheenjohtajana, entisenä pääministerinä ja valtionvarainministerinä yksi päätekijöistä Suomen lisääntyvän inhimillisen kriisin taustalla. Stubb on muiden eduskuntapoliitikkojen ohella hyväksynyt, ja pahimmillaan runnonut läpi uudistuksia, joilla perusturvaa heikennetään, palkkatasoa alennetaan, palveluja lakkautetaan ja tehdään maksullisiksi sekä viimeisimpänä syntilistalla on tieteen ja akatemian järjestelmällinen alasajo. Tämä politiikka on syyllistänyt työttömiä, köyhiä ja pakolaisia, sekä aktiivisesti pyrkinyt veronkierron ja osakekeinottelun helpottamiseen. Kaikki tämä on oikeutettu puolivillaisella viittauksella taloustieteeseen, jota taloustieteilijät itse eivät tunnista omakseen. Stubb, Sipilä ja Soini ovat vieneet tulevaisuuden miljoonilta.

Minä sain Stubbin takin märäksi. Silti monen mielestä juuri minä olen radikaali, silmittömän väkivaltainen terroristi, joka on uhka suomalaiselle keskustelukulttuurille.

Olisi liioitellun kohteliasta sanoa, etten ole samaa mieltä. Tosiasia on, etten edes ymmärrä moista ajattelutapaa. Koko logiikka on minulle käsittämätön.

Olen antanut tilanteesta lausunnon Tiedonantaja-lehdelle. Jos sinua kiinnostaa aihe tarkemmin, suosittelen lukemaan sen. Kuitenkin tässä haluan vain sanoa, että suhteellisuudentaju on puuttunut keskustelusta täysin. Maailmalla poliitikkojen kakuttaminen on arkea, ja näen tämän vain eräänlaisena variaationa siitä. Eniten tässä tuntuu joitakin ärsyttävän se, että poliitikko sattui tällä kertaa olemaan suomalainen.

Kuitenkin kritiikki on vaikuttanut olevan marginaalissa, ja moni on nähnyt tilanteen sen järkevässä asianyhteydessä. Kiitän jälleen saamastani tuesta, ja erityisesti niitä, jotka ovat jo suunnitelleet aloittavansa keräyksen sakkojeni maksamiseksi. Ehkäpä yhä useampi innostuu kansalaisvaikuttamisesta ja aktivismista. Minä ainakin omasta puolestani olisin valmis tukemaan muita, jotka pyrkivät vastustamaan leikkauspolitiikkaa tällaisin tai muunlaisin keinoin.

Stubbcola
Kiitos kuvasta Kokoomuksen, Keskustan ja Perussuomalaisten vastainen kansanrintama-ryhmälle

ps. Hallitus ilmoitti tänään hautaavansa hallintarekisterihankkeen. Tämä on yksi pieni voitto leikkauksia vastustaville, mutta Stubbin, Soinin ja Sipilän triolla on vielä muita yhtä vakavia hankkeita työn alla.

47 vastausta artikkeliin “Heitin Stubbia kolalla. Sori siitä.

 1. Uskallan olla eri meiltä kanssasi. Myönnän että hieman sydäntä lämmitti tempauksesi ja sisälläni hieman riemuitsin. Kuitenkaan en toivo tämän kaltaisten tempausten yleistymistä. Suomessa poliitikot kulkevat vielä kansanparissa, tämä ei ole täysin normaalia euroopassa. Meillä ei suljeta teitä tai tehdä turvatarkastuksia poliitikkojen vuoksi, tämä on arvo jota emme saa menettää. Nytkin kehitys kulkee kohti kasvaviin kerrostumiin yhteiskunnassa, eliitti ja kansa ovat jo käsitteitä joilla erotamme ihmisiä toisistaan. Tämä kehitys on pysäytettävä ja meidän pitää pystyä keskustelemaan kaikien kansanosien kanssa.

 2. ei tuo tekosi nyt mikään kovin suuri rikos ollut. mutta ei mitään hyvää käytöstä myöskään, ymmärrän sinua hyvin Simo.

 3. Olen iloinen teostasi, mutta samalla tuumin kuinka hieno mahdollisuus Stubbilla on nyt uhriutua. Kaverit ja kannattajat taputtelevat olkapäälle – tosin ehkä märälle – että kyllä se siitä, jatka vaan samaan malliin. No joo, mut toivon, että seuraava vedenheittäjä tähtää housuille. Olisi nolompaa kohteelle.

 4. Suomessa poliitikot ovat saaneet kulkea rauhassa siksi, että kansalla ovat olleet asiat suhteellisen hyvin. Ei se ole mikään suomalainen ”arvo” tai osoitus suomalaisten muita paremmasta käyttäytymisestä vaan suora seuraus hyvinvointivaltiosta – pienistä tuloeroista, julkisesta terveydenhuollosta, ilmaisesta koulutuksesta. Nyt tätä hyvinvointivaltiota on ajettu alas määrätietoisesti jo parin vuosikymmenen ajan. Siinä vaiheessa kun lapset eivät pääse kouluun eikä mummot sairaalaan alkaa missä tahansa yhteiskunnassa lentää päättäjiä kohden muutakin kuin kokista.

 5. Kai sä ymmärrät ettei ollu reilua heittää stubia kokiksella koska sehän voi syövyttää hammaskiillettä ja kukapa meistä ei selviäis ilman oral-b :n mainosmallia politiikan huipulla.

 6. Poliitikot ovat unohtaneet että he ovat täällä kansaa varten eikä päinvastoin! Stubb on törkeästi valehdellut ja johtanut harhaan vaikka on sellaisessa asemassa jossa tällainen toiminta on kunniatonta. Poliitikotkaan eivät saa loukata kansaa eivätkä käyttäytyä röyhkeästi ja ylimielisesti. Kansa on unohdettu ja pelataan omia pikku pelejä. Olen loukkaantunut hallituksen toimista kansalaisena ja ihmisenä ja vaikka vastustan väkivaltaa ja attentaatteja, täytyy sanoa että tämä teko oli tekemistään suurempi haloo juuri siksi että kaikki näkevät ettei keisarilla olekaan vaatteita. Hankkivatko poliitikot turvamiehiä ja piiloutuvat aitojen taakse. Vai aletaanko kansan epäoikeudenmukaisuuden tunne ottaa vihdoin tosissaan? Julkisesti en sano että tämä oli hienoa mutta kansalaisena tunnen riemua siitä että joku onnistui pääsemään tämän ylimielisen valehtelijan iholle. Sitä voi pitää jo jonkinlaisena saavutuksena ja toivottavasti saa muutkin poliitikot miettimään, mitä he ovat tekemässä ja miksi. Koska nyt se on aika monelta unohtunut!

 7. Joo, tuli facessa eteen otsikko että ”Stubbin päälle käytiin.” Napsautin linkkiä, Edelleen otsikossa puhutaan päällekäymisestä kun sitten itse asiassa on vaan kokikset IHAN ansaitusti lentänyt päälle. NAUROIN. Kuinka iso show siittä sit tulee, kun hänelle, herra isolle kiholle tulee kokikset päälle ja kuset samantien housuun, kun tämä kiho ITSE on koko kuluneen hallituskauden ajan kaatanut paskaa kaikkien ei-rikkaiden ja köyhien suomalaisten niskaan. Ei hän ole ainut lahopää eduskunnassa, ei. Mut yhen asian sanon. ÄLÄ SÄ JÄBÄ KADU MITÄ TEIT, MENI JO, HUPS, JA HYVÄLTÄ TUNTU. Sille ei siitä koitunut niin paljo harmia kuin mitä se on meille suomalaisille jo tuottanut. Olet siisti jäbä ja tiedät mitä haluat; OIKEUTTA, ja siinä ei ole mitään väärää. Piste.

 8. Häpesitkö muuten tekoasi niin, että peitit kasvosi naamiolla? Eikös kommunistihuligaanit aina häpeä riehumistaan niin paljon, että eivät kehtaa riehua omilla kasvoillaan? Oletko muuten sitä mieltä, että on oikein kaataa kolajuomaa vaalikojuilla valehtelevien kommunistien päälle? Tai vaikkapa ns. ”anarkistien” (= kommunistien) päälle näiden jälleen kerran leikkiessä kaduilla rumpujen päristessä? Mitenkäs on, Simo? Tällaisia kysymyksiä tuli mieleeni. Ei niin, että Stubbia kannattaisin saati äänestäisin.

  1. ”Oletko muuten sitä mieltä, että on oikein kaataa kolajuomaa vaalikojuilla valehtelevien kommunistien päälle?”

   Sanotaanko vaikka näin, etten usko kolapasifisteihin. Jokainen osaa kuvitella tilanteen, jossa kokee kolan kaatamisen oikeutettuna. Meillä on ainoastaan eri kriteereitä tästä, jotka pohjautuvat meidän kunkin omiin moraalikäsityksiimme. Minun kriteerini tulivat täyteen. Se ei tarkoita, etteikö kaikilla muillakin olisi tällaisia kriteereitä.

   1. Eli jos toisilla löyhemmät kriiterit niin sehän on vain heidän mittarinsa. Esimerkiksi sun toiminta on niin ärsyttävää että mun tekisi mieli kaataa päällesi colaa ja vaikka tuhdinpaakin tavaraa.
    Nämä nyt on vaan mun kriteerejä jotka tuli täyteen.
    Nähdään….

   2. Simo kaikki tuki ja hyväksyntä teollesi. OLisi enemmän noin rohkeita kansalaisia, mutta kupissasi olisi voinut olla vaikka kustaki aina parempi

 9. Kokoomus on ehkä suomalaisista puolueista vähiten huonoin, äänestäisin kokoomusta jos äänestäisin. Silti Alex Stubb on ehkä huonoin mahdollinen johtaja johtamaan kokoomusta. Hyvä teko, toivottavasti Stubb sekoilee jotain tähän(kin) liityvää ja saa potkun perseelle, ihme kuminaama.

 10. Stubb ja ihmiset ovat kyllä liioitelleet asiaa. Sehän oli vain kokista, ei siis mitään vaarallista. Oikea mies antaisi asian olla, eikä rupeaisi pohtimaan, pitäisikö vaatia jotain raingaistusta vai kuinka.

  Stubb sanoi, että asiat hoidetaan puhumalla, mutta minkäs teet, kun mies ei enää ymmärrä kansan puhetta ja luulee jotenkin olevansa muiden ihmisten yläpuolella?
  Tekosi oli ikävä, mutta myös hyvä, koska se sai hänet ajattelemaan, (tosin vain lyhyeksi aikaa), että hän on saattanut tehdä jotain väärin, kun häntä heitettiin kokiksella…

  Toivon, että hän herää ja ymmärtää, mitä hän on tähän mennessä tehnyt Suomen pienituloisille.
  Kiitos hänen, olen nykyään todella epävarma minun ja lasteni tulevaisuudesta. Olen vakituisesti töissä, mutta palkka ei riitä mihinkään, eikä Stubbin kaltaisia vaikuttajia kiinnosta tippaakaan, kuinka meillä, pienituloisilla oikein menee.
  Vihaanko minä Stubbia?
  No, rehellisesti sanoen, en!
  Minä en tunne vihaa häntä kohtaan, vaan pelkkää sääliä.
  Täytyy kyllä sanoa, että olen mieluummin köyhä mies tulevaisuudessakin, kuin rikas, koska rikkaus tekee näköjään ihmisistä ahneita, itsekkäitä ja harvinaisen säälittäviä!

 11. Juuri tälläisia tempauksia tarvitaan jotta poliitikot ymmärtävät katsoa edes vähän oman kuplansa ulkopuolelle. Poliitikot ovat töpänneet pahemman kerran Eu, Euro ja maahanmuutto politiikassa mutta syyttävät siitä kansalaisia ja jatkuvilla leikkauksilla pahentavat talouden negatiivistä kierrettä.

 12. Tämäntapainen hulinointi johtaa vain siihen, että poliitikot eivät voi tavata kansaa julkisesti ja siten vieraantuvat entisestään tavallisesta kaduntallaajista. Simolle ja muille tästä on siis vain haittaa pidemmänpäälle.

  1. Poliitikot ovat jo vuosia sitten etääntyneet kaduntallaajista. Se mitä Stubb tekee on vain patsastelua. Poliitikoilla ei ole mitään universaalia oikeutta tehdä mitä tahansa politiikkaa ilman seurauksia. Poliitikot ovat voineet kävellä kansan parissa, ei suinkaan kansalaisten kohteliaisuuden takia, vaan koska aikaisempina aikakausina he ovat jossain määrin ansainneet sen oikeuden.

 13. Simo Suominen, kiitos teostasi, se oli riemukas tempaus! Taisi kuminaaman legot hetkeksi mennä piiloon 😀

 14. Valehtelu koko kansan edessä on häpeällistä ja typerää toimintaa Stubbilta, siitä ei pääse yli eikä ali.

  Yhtä typerä teko oli heittää juomat hänen päälle. Ei tarvitse, eikä pidäkään, olla aina samaa mieltä toisen ihmisen kanssa, mutta sivistynyt ja kypsä ihminen hoitaisi erimielisyydet toisin, vaikka toinen osapuoli valehtelisi päin naamaa.

  Tässä tapauksessa juoman heittäminen oli vain oman egon hieromista.

  1. Tässä on mitä selvimmin eri tilannekäsitys taustalla. Jos kysymys olisi jostain arkisesta erimielisyydestä, kuten vaikkapa musiikkimausta tai lempileffasta, olisin samaa mieltä.

   Kysymys nyt kuitenkaan ei ole mistään kevyestä päivänpoliittisesta skismasta. Suomen köyhälistö murenee leikkauspolitiikan alla, samaan aikaan kun kolme ässää pitää huolen siitä, että osakekeinottelijat mässäilevät ja irstailevat sielunsa kyllyydestä. Ei, tämä ei ole mikä tahansa erimielisyys. Tässä on kyse ihmisarvosta, ja sen edestä voi vähän sotatakin.

 15. Kyseessähän oli lievä väkivallan teko. Punikkeja tuntuu tuo väkivalta kiehtovan vuosisadasta toiseen.
  Tuon kaiken energian kun saisi valjastettua työntekoon. Noh, sopiihan sitä haaveilla…

  Kohta varmaan alkaa lätinä luokkasodasta? Mitään köyhyysluokkia ei maassamme ole, sen sijaan täällä on ilmainen koulutus ja iso määrä laiskoja / tyhmiä ihmisiä joita se ei kiinnosta. Sen sijaan heitellään colaa toisten naamalle tai itketään internetissä.

  1. Itse olen työkyvytön ja olen köyhyysloukussa koska itselläni ei mahdollisuuksia tienata lisää eikä ole rikkaita vanhempia joilta saada pääomaa jolla päästä köyhyydestä joten tukien varassa olen loppuelämäni, toivonmukaan kommunistit saisivat sen verran valtaa että ainakin saisivat muut varomaan mitä tekevät ja nostavat tukia reilusti. Aikaisemminhan vaikka neuvostoliitto oli rappeutunut työväenvaltio ja kaukana sosialistisesta utopiasta lännessä pelättiin sen verran kommunismia että maltillisten vasemmistopuoluiden ja sosiaalidemokraattien sallittiin oikeudenmukaisempaa politiikkaa tehdä.

   Kommunismin pelko piti (talous)äärioikeiston jotenkin kurissa mutta nyt saavat mellastaa vapaasti, kokoomus pääsi valtaan 1987 ja hyvinvointivaltiota ajettu alas kiihtyvään tahtiin. Riittäisi että kommunistit saisivat sen verran valtaa että mentäisiin parempaan suuntaan vaikkakin hitaasti, ei tarvitse mitään vallankumousta ja tappamista vaan asiat menisivät kaikkien kannalta parempaan suuntaan konsensuksessa, vaikkakin se politiikka johtuisi vain pelosta että kommunistit saisivat absoluuttisen vallan.

   1. Niin voimalla täytyy olla vastavoima. Ja sehän syntyy – ennemmin tai myöhemmin. Hallituksen toimia seuratessa voisi kuvitella että ennemmin.

 16. Ihan hyvä vaan että politiikan vastustajat saavat tällä tavalla näkyvyyttä jollakin konkreettisilla teoilla eikä vain jupisemalla sos. mediassa omaa pahaa. Jos sakkoja tulee niin voit kerätä kolehtia niiden maksuun. Itse ainakin osallistun sillä millä pystyn.

 17. Aikuinen mies heittelee jotain Coca-Colaa ja vielä ylpeilee sillä täällä. Jos oon sun kans eri mieltä, voinko heittää sut Kolera-altaaseen?

 18. Avaappa vähän Simo että mihin sinä sitten uskot jos et kerran kolapasifisteihin.
  Kolapasifistihan ei tarkoita yhtään mitään eikä kyseistä termiä edes ole olemassa. Se on ihan mielikuvituksesi tuotetta, kuten luokkayhteiskuntakin.

 19. Jos poliitikot joutuvat pelkäämään kansaa, niin onko silloin onnistuttu valtion johtamisessa? Tällaisia tapauksia on maailmanhistorian sivu. Ja kaikissa on tiettyjä yhteisiä tekijöitä. Kansalta poistetaan oikeuksia, tiedotusvälineitä sensuroidaan, keskustelu estetään, laillisetkin aseet kerätään kansalta pois. Lopputulemana on yleensä pitkä kurjuusjakso, joka päättyy väkivaltaan. Näitä tapauksia on ollut, ja niistä johtuen Suomeenkin on tunkua tällä hetkellä. Eikä poliitkot opi millään. Olisiko aika vähän taas kuunnella kansaa ja vaikka kysellä mielipiteitä että mistä voitaisiin vaikka leikkailla, eikä ottaa aina sieltä mistä helpoiten tikkarin saa irti.

 20. Olen samaa mieltä Stubbista, mutta en silti kannata mielenilmaisuasi. Kakuttaminen voi olla maailmalla normaalia, mutta haluammeko tälläistä Suomeen? Pelkkä kokiksella heittäminen ei ole vaarallista, mutta se voi innoittaa joitakuita yhä jämerämpiin kannanottoihin ja väkivaltaan poliitikkoja kohtaan, mitä en ainakaan minä toivo. On Suomen etu, että päättäjät uskaltavat kulkea lähellä ”kansaa”. Toisen koskemattomuus ei katoa, vaikka hän olisikin poliitikko.

  Toisaalta Stubbin pitäisi kavuta alas norsunluutornistaan ja tajuta, että hänen päätöksensä tulevat herättämään levottomuuksia, joka voi ilmetä kakutteluna. On naiivia ja epärealistista olettaa, että porukka nielee kaiken noin vain. Väkivalta ei ole mikään ratkaisu, mutta olettaisi politiikkojen ymmärtävän sen verran, että kovat leikkaukset lisäävät huonovointisuutta, jolloin väkivalta kasvaa.

 21. Sipilä tuli joskus vastaan kadulla ja pyysin häntä ottamaan kanssani kuvan. Juteltiin hieman politiikasta ja molemmat jatkoimme matkaa. Koitappa käydä 10 Downingin edessä tekemässä sama. Pidetään yllä sitä, että meidän poliitikot uskaltavat kävellä kadulla ilman miljoonien turvajärjestelyjä.

  1. Ei ole kansalaisten tehtävä ylläpitää rauhan kulttuuria. Se on poliitikkojen tehtävä. Hallitsijoilla ei ole minkäänlaista erottamatonta oikeutta suorittaa mitä tahansa politiikkaa ilman levottomuuksia.

 22. Ei teko itsessään ollut paha, siis että ei voi tietenkään verrata johonkin ampumisiin, mutta ei minun mielestäni tuollaisella lapsellisella toiminalla kamalasti mitään saavuteta. Jos et saa mielestäsi tarpeeksi kuuluvuutta, niin ei se oikeuta sinua heittelemään yhtään mitään yhtään kenenkään päälle.

  Oletko miettinyt, että tekosi saattaa jopa innoittaa muita ihmisiä toimimaan samalla tavalla? Ja vielä muiden välineiden kuin coca-colan kanssa? Suomessa on aika paljon kaikenlaista porukkaa, ja tekosi sai tosi paljon julkisuutta. Eikö se huolestuta sinua ollenkaan?

  Stubb toimii omassa tajunnan tilassaan, enkä näe tekoasi järkevänä tai fiksuna, yritit sitä kuinka tahansa puolustella.

 23. Heh. Pisteet julkisuutta herättävästä mutta täysin vaarattomasta tavasta harrastaa aktivismia.

 24. Anonyymit huom!! voitais nyt keskittää setit näiden palikoiden tuhoamiseen vaikka loppupeleissä tääl suomessa on asiat todella hyvin muuhun maailmaan nähden.

 25. Kola on harmiton tapa ilmaista harmistuneisuuttaan, mutta tuollaisesta seuraa ainoastaan turvatoimien tiukentumista ja edelleen ”kansasta” etääntymistä. Kaiken kaikkiaan täysin itseään vastaan kääntyvä teko. Kuten joku taisi jo kommentoida, fyysinen kajoaminen kuuluu järjestelmiin, joissa et varmuudella halua elää.

  1. ”fyysinen kajoaminen kuuluu järjestelmiin, joissa et varmuudella halua elää.”

   Tämä lause on totta, mutta se voi toimia sekä teon puolustuksena että sen tuomitsemisena. Oletko miettinyt, että ehkä juuri tällä logiikalla minä toiminkin?

 26. Suomessa poliitikot ovat kansan keskuudesta edusmiehiksi äänestettyjä – enimmäkseen. Suomen vahvuus on se että poliitikon ja kansalaisen välimatka on lyhyt. Presidentti ja ministerit kulkevat kansan keskuudessa ja kaduilla. Niin kansalaisen mielestä hyvät kuin väärässä olevatkin. Tämä on hienoa.

  Suomalaisen kulttuurin työllä saavutettu toleranssi ja lyhyt välimatka kansalaisen ja valtaapitävän välillä on suuri vahvuutemme. Se skenaario, jossa poliitikot eristetään turvamiesmuurin taakse ei ole kansalaisen etu. Se skenaario jossa hiljaisen luottamuksen tilalle astuu väkivallan ja provokaation uhka, ei ole toivottava eikä yhteiskuntaamme paremmaksi rakentava. Valtaapitävillä on resurssit suojata itsensä provokaatioilta ja henkilöön kohdistuvilta teoilta ja he tekevät sen varmasti. Mitä ainetta seuraava provokaattori heittää? Mikä väline hänellä on? On varauduttava pahimpaan.

  Ajatus että henkilö tullessaan julkiseksi tai poliitikoksi menettää henkilökohtaisen koskemattumuuden on täysin väärä ja vahingollinen. Se johtaa suljettuun yhteiskuntaan ja vahvistaa elitistymistä koska sen on pakko etäännyttää itsensä kansasta suojautuakseen.

  Provokaatio ehkä purkaa turhauman mutta pitäisikö kiittää että ehkä suljit yhteiskuntaamme nyt vähäsen? Et luottanut demokratian tarjoamiin mahdollisuuksiin vaan uskoit henkilön koskemattomuuden loukkaamisen avaavan asioita. Tekosi oli väärä ja vahingollinen koska ajatus teon takana oli väärä. Olkoon tavoitteesi kuinka jalo tahansa. Pyhittääkö ihmisen oma käsitys vaikuttimien jaloudesta muka teon? Ei.

  Tuo oli häirikön teko. Nyt yrität glorifioida sitä. Sori, mokasit.

  1. Päämäärä ei pyhitä keinoja, mutta toisaalta myöskään keinot eivät pyhitä lopputuloksia. Me emme voi perustella luokkayhteiskuntaa sillä, että sen voi saada aikaan ilman konfliktia.

   Noin periaatteen tasolla olen tietenkin samaa mieltä. Poliitikkojen olisi hyvä olla kansan seassa. Mielestäni sekoitat kuitenkin syyn ja seurauksen. Minä en aloittanut konfliktia, joka johtaa poliitikkojen eriytymiseen. Poliitikot ovat omilla teoillaan eriytyneet jo kauan, ja tämä on sen seuraus.

   Poliitikoilla ei ole automaattista oikeutta kulkea kansan seassa. Menneen sukupolven poliitikot ansaitsivat tämän politiikallaan. Jos tänne haluaa tuoda eurooppalaisen kuripolitiikan, on kehno alkaa vaatimaan kansalta sen jälkeen yksipuolista pidättäytymistä. Kuripolitiikan pullasta on mahdotonta poimia rusinoita. Joko sitä puolustaa sivuoireineen päivineen, tai sitä vastustaa sivuoireineen päivineen, mutta on mielestäni nurinkurista väittää, että on yksinomaan kansalaisten yksipuolinen velvollisuus pitää yhteiskuntarauhaa yllä. Kuten keskustelukin, yhteiskuntarauhakin vaatii kaksi osapuolta.

 27. Kotimainen luomumehu olisi varmaan sopinut tarkoitukseen paremmin. Mutta noh, ehkä kolan ostaminen on vaan mukavampaa.

 28. Suomessa poliitikot kulkevat kansan parissa myös siksi että lampaat kunnioittavat teurastajaansa. Tai ovat tähän saakka kunnioittaneet kun on näköpiiriin tullut. Sitä saa mitä tilaa, tosin Stubb sai vasta blandikset.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s