Rasistien rikollisuudesta on voitava keskustella

Yleisön pyynnöstä, pääsyrajoitettu Puheenvuoron blogini nyt täällä:

Rasistien rikollisuudesta on voitava keskustella

Suomalaisten konservatiivien ja kansallismielisten rikollisuus on jälleen otsikoissa, tällä kertaa ulkomailla asti. Hyökkäyksiä pakolaiskeskuksiin, polttopulloiskuja, kärhämöintiä poliisin kanssa ja villejä valheita. Välillä tuntuu, etteivät kansallismieliset ikinä näykään otsikoissa muuten kuin häiriköiden tavallisia kansalaisia, vihaten suomalaisia ja vahingoittaen toisia ihmisiä. On jo korkea aika, että tästä ongelmasta puhutaan sen oikealla nimellä.

On toki totta, etteivät kaikki konservatiivit ja kansallismieliset ole rikollisia, mutta samaan aikaan heidän jatkuva esiintymisensä rikostilastoissa on oikea ongelma jota ei saa sivuuttaa. Vaikka kansallismielisyys sinänsä ei takaa rikollista taustaa, se on rikollinen aate, jonka loogisena johtopäätöksenä ovat polttopulloiskut ja etniset puhdistukset. Kansallismielisten yliedustus pakolaiskeskuksiin liittyvissä järjestyshäiriöissä ei liene sekään puhdasta sattumaa. Tämä länsimaisia perusarvoja vastustava joukko on konkreettinen uhka yhteiskunnallemme, ja silti siitä puhumista karsastetaan yhteiskuntarauhan nimissä.

Aina kun turvallisuudestaan huolestunut kansalainen, esimerkiksi punaisen ristin työntekijä, yrittää herättää asiallista keskustelua kansallismielisten rikollisuudesta, hänet leimataan vihervasemmistolaiseksi suvakiksi. Näin kansallismielisille myötämielinen media hiljentää tosiasioihin perustuvaa keskustelua aiheen ympäriltä ja leimaa peloissaan olevia kansalaisia.

Tätä ei pidä käsittää hyökkäyksenä kansallismielisiä tai maahanmuuttokriittisiä ihmisiä kohtaan henkilökohtaisesti. On kuitenkin tosiasia, että ideologiana kansallismielisyys ja maahanmuuttokriittisyys hyväksyy väkivallan, pahoinpitelyt ja eläimiin sekaantumisen. Tämän takia kaikki kansallismieliset ja maahanmuuttokriittiset on syytä laittaa erityissyyniin, ja jokainen rikoksesta tuomittu kansallismielinen on karkoitettava maasta ilman varoitusta.

Meidän kunnon kansalaisten on aika torjua tämä uhka sivistyneelle maailmalle!

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s