”Aina vaalit ja joka päivä vappu”

Yleensä ehdokkailla on tapana vaalien jälkeen kiitellä äänestäjiä sekä tukijoita, ja niin teen minäkin. Kiitos äänestäneille, joita tuli kolme ja puoli sataa. Kiitos myös tukijoille, joita ilman en olisi saattanut tehdä sitä pientäkään kampanjaa, jonka sain aikaiseksi.

En kuitenkaan käytä kiittelyyn tämän enempää aikaa, vaan nyt tähdätään tulevaisuuteen. Me tiedämme nyt suunnilleen sen, miltä tasolta lähdemme tulevaisuuden kampanjoihin. Heinäkuussa järjestettävän Työttömien marssin puuhaaminen alkoi jo hyvissä ajoin ennen vaaleja, ja sen vauhti tulee ainoastaan kiihtymään. Tulkaa mukaan, ja lukekaa Työttömien marssin blogia täällä.

Lisäksi Kommunistisen Nuorisoliiton aloite radikaalivasemmiston yhteisestä minimiohjelmasta on saanut jonkin verran tuulta alleen, joten jos haluatte edistää sitäkin projektia, ilmoittakaa itsenne Kommunistiselle Nuorisoliitolle.

Ilmoitan tässä myös pyrkiväni eduskuntaan noin vuoden kulttua pidettävissä eduskuntavaaleissa, ja eduskuntaan pyrin teemalla ”Kuntavallankumous!”, josta lisää tuonnempana. Tämä kampanja pidetään Tampereen vaalipiirissä, jossa kaivataan vapaaehtoisia tukiryhmään.

Kaiken tämän pyrin tekemään samalla kun yritän ansaita elantoani pätkätöissä, harjoitteluissa tai niiden välissä työttömyysturvalla. Kaikelle tuelle löytyy siis käyttöä, joten nyt ei kannata jäädä kotiin makaamaan.

Radikaalivasemmistolle voin luvata vain kamppailuja ja kovaa työtä, eikä takeita voitosta ole. En voi silti sallia itseltäni toimettomuutta, joten pyydän nyt koko radikaalivasemmistoa yhteistyöhön ja vastaiskuun. Me tunnemme yhteisen vastustajamme, ja tiedämme minkä puolesta teemme työtä. Siltä pohjalta aion minäkin jatkaa.

occupy-Simo

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s