Tahdon

Keskustelu tasa-arvoisesta avioliittolaista jaksaa aina yllättää siinä, kuinka paljon aikaa heteroseksuaaliksi ilmoittautuneet miehet voivat käyttää homoseksin ajattelemiseen sekä siitä puhumiseen. Tänään eduskunnassa käsiteltiin tasa-arvoista avioliittolakia, ja tahaton komiikka oli taattua. Tässä parhaat palat MTV3:en uutisesta, kommentein varustettuna.

– Jos joku ei halua mennä naimisiin vastakkaisen sukupuolen kanssa, pitäisikö koko instituutio muuttaa hänen takiaan? Mika Niikko kysyi.

Kyllä.

– Lapsen luontainen lähiympäristö on äidin ja isän muodostama perhe; lailla ei tule luoda tilanteita, jolla lapselta viedään isä tai äiti.

Pysäyttäkää painokoneet! Perussuomalaiset aikovat kieltää avioerot!

– Homoseksuaalisuudesta on tullut muoti-ilmiö, joka näkyy jatkuvasti lehdissä. Joku voisi jopa ihmetellä, että oletko tosiaan niin kalkkis, että olet naisen kanssa naimisissa. Meidän perussuomalaisten viesti nuorille on, että sukupuolineutraalin avioliittolain vastustaminen ei ole takapajuista.

Mitä ihmettä minä juuri luin? Ja viimeinen väite sinänsä pitää paikkansa. Sukupuolineutraalin avioliittolain vastustaminen määrittelee takapajuisuuden kokonaan uusiksi.

Niikon mukaan laki vaikuttaisi väistämättä evankelis-luterilaisen kirkkoon. Hän myös muistutti avioliiton olevan valtiota vanhempi instituutio.

– Mikäli esi-isämme olisivat tienneet, mistä täällä tänään keskustellaan, olisiko avioliitto betonoitu perustuslakiin? Niikko ihmetteli.

– Yksimielisesti hyväksytyn perussuomalaisten vaaliohjelman mukaan avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Minulle avioliitto on myös sakramentti ja siitä pidän kiinni, Soini jyrisi.

Avioliitto on käsitteenä tuhansia vuosia vanhempi kuin Soini, Suomi tai kristinusko. Sen enempää perussuomalaisilla kuin katolisella kirkollakaan ei ole mitään etuoikeutta kertoa, mitä avioliittoon kuuluu ja mitä ei. Sen sijaan suosittelen tutustumista mm. Aleksanteri Suuren miesseikkailuihin, sekä muuhun muinaiseen homoseksiin… täysin akateemisessa mielessä tietenkin.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s